لیمو یک میوه محبوب است که مردم به مقدار کم از آن برای طعم دادن به غذا استفاده می کنند و با این حال، به دلیل طعم شدید و ترش، به اندازه کافی لیمو خشک بدون پوست را به تنهایی مصرف می کنند.
لیمو به محصولات پخته شده، سس ها، سس های سالاد، مارینادها، نوشیدنی ها و دسرها طعم می بخشد و همچنین منبع خوبی از ویتامین C است.
ویتامین C برای سلامتی ضروری است و کمبود آن می تواند منجر به مشکلات سلامتی شود و کاشفان اولیه این را می دانستند و در سفرهای طولانی خود لیمو را برای کمک به پیشگیری یا درمان اسکوربوت، یک بیماری تهدید کننده زندگی که در میان ملوانان رایج بود، مصرف کردند.
این مقاله به محتوای تغذیهای لیمو، فواید احتمالی آن برای سلامتی، راههای استفاده از آن در غذا و هرگونه خطر بالقوه سلامتی میپردازد.
آنتی اکسیدان ها به حذف رادیکال های آزاد که می توانند به سلول های بدن آسیب برسانند، کمک می کنند.
این مواد مغذی می توانند به پیشگیری از بیماری ها و افزایش سلامت و تندرستی کمک کنند.
در اینجا برخی از فواید احتمالی مصرف لیمو وجود دارد.
1) کاهش خطر سکته مغزی
طبق یک مطالعه در سال 2012، فلاونوئیدهای موجود در مرکبات ممکن است به کاهش خطر سکته مغزی ایسکمیک در زنان کمک کند.
آنتی اکسیدان ها ممکن است به جلوگیری از آسیب سلولی توسط رادیکال های آزاد که می تواند منجر به سرطان شود، کمک کند و با این حال، دقیقا مشخص نیست که چگونه آنتی اکسیدان ها می توانند به پیشگیری از سرطان کمک کنند.
با این حال، مصرف زیاد ویتامین C می تواند باعث ایجاد مشکلات گوارشی در افرادی شود که از مکمل های آهن استفاده می کنند و به همین دلیل، بهتر است آهن را از منابع غذایی مانند جگر گاو، عدس، کشمش، لوبیا خشک، گوشت حیوانات و اسفناج دریافت کنید.
فشار دادن کمی آب لیمو روی یک سالاد حاوی برگ های بچه اسفناج می تواند به حداکثر رساندن دریافت آهن و ویتامین C کمک کند.