خرما میوه ای سالم است که باید در رژیم غذایی خود بگنجانید. خرمای تک نفره کلاس سرشار از چندین ماده مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان هستند که همگی ممکن است فواید سلامتی را از بهبود هضم تا کاهش خطر بیماری داشته باشند.
راه های مختلفی برای افزودن خرما به رژیم غذایی وجود دارد.
یکی از روش های محبوب خوردن آنها به عنوان یک شیرین کننده طبیعی در غذاهای مختلف است. آنها همچنین یک میان وعده عالی درست می کنند.
یافتن خرما به شکل خشک آن آسانتر است، اگرچه کالری آن بیشتر از میوههای تازه است، بنابراین مصرف آن در حد اعتدال مهم است.
خرما قطعا ارزش افزودن به رژیم غذایی خود را دارد، زیرا هم مغذی و هم خوشمزه است.
خرما میوه ای خوشمزه و مغذی است که در درخت خرما رشد می کند.
آنها به طور گسترده در سراسر جهان مصرف می شوند و در بسیاری از فرهنگ ها و مذاهب ارزش بالایی دارند.
بسیاری از مردم که به دلیل محتوای بالای فیبر و قند آن تبلیغ میشوند، نمیدانند که آیا زمان ایدهآلی برای خوردن خرما وجود دارد یا خیر.
این مقاله بهترین و بدترین زمان خوردن خرما را مورد بحث قرار می دهد.
خرما بسیار مغذی است. از محبوب ترین انواع خرما می توان به خرمای مدجول و دگلت نور اشاره کرد.
اگرچه خرمای تازه خوراکی است، خرما اغلب به صورت خشک مصرف می شود و به راحتی از روی پوست خشک و ناهموارشان قابل شناسایی است.
خرما معمولاً خشک و کوچک است. این باعث می شود که خوردن خرماهای متعدد بسیار انجام پذیر باشد.
در نتیجه، خوردن مقادیر زیادی کالری، فیبر و قند طبیعی در یک جلسه آسان است. بنابراین حتما خرما را در حد اعتدال مصرف کنید.
صرف نظر از غذایی که در مورد خوردن آن فکر می کنید، بهترین زمان برای خوردن زمانی است که گرسنه هستید یا می خواهید بخورید.
اگرچه بسیاری از متخصصان سلامت ادعا میکنند که بهترین زمانها برای بدن برای هضم غذا وجود دارد و خوردن خارج از این زمانها منجر به هضم ضعیف میشود شواهد علمی کمی برای حمایت از این ادعاها وجود دارد.
بدن انسان آماده هضم غذا قبل از تماس با دهان شماست. آنزیمهای گوارشی خاصی را در دهان آزاد میکند و به آزادسازی آنها در تمام طول هضم ادامه میدهد.