امروز توانست رکورد بازار خشکبار آهن را شکست دهد!

خشکبار امروز هزاران سال است که در دریای مدیترانه و خاورمیانه در دسترس بوده است.

خرما یکی از اولین میوه های خشکی است که مصرف می شد. میوه خشک با خارج کردن آب میوه از طریق خشک کردن آفتاب یا با استفاده از دستگاه مخصوصی به نام آب‌گیر درست می‌شود.

از آنجایی که آب در حین خشک شدن حذف می شود، این بدان معناست که قندهای طبیعی موجود در میوه غلیظ می شوند.

خشکبار

می توانید با خوردن میوه های خشک مقداری شیرینی به روز خود اضافه کنید.

میوه های خشک محبوب عبارتند از کشمش، خرما، آلو خشک (آلو خشک)، انجیر، زردآلو و هلو.

میوه هایی مانند انبه خشک، آناناس و انواع توت ها نیز در دسترس هستند، اما این میوه ها معمولا با شکر اضافه شده خشک می شوند.

میوه های خشک می توانند منبع آنتی اکسیدان در رژیم غذایی باشند. زردآلو خشک و هلو نیز منابع خوبی از کاروتنوئیدها هستند که بدن شما آنها را به ویتامین A تبدیل می کند.

آلو، کشمش و زردآلو نیز حاوی آهن هستند. بسیاری از میوه های خشک نیز منبع فیبر هستند. به مقدار فیبر در ¼ فنجان از این میوه های خشک نگاه کنید:

گردو با فواید متعددی برای سلامتی مرتبط است و خواص مغذی قابل توجهی دارد. فقط 1 اونس (28 گرم) حاوی (16 منبع معتبر):

کالری: 185
چربی: 18.5 گرم
پروتئین: 4 گرم
کربوهیدرات: 4 گرم
فیبر: 2 گرم
مس: 50 درصد DV
منیزیم: 11 درصد از DV
منگنز: 42 درصد از DV

این آجیل منبع عالی مس هستند، ماده معدنی که بدن شما برای تولید آنزیم های دخیل در تولید انرژی و سنتز انتقال دهنده های عصبی به آن نیاز دارد.

مس همچنین به عملکرد سیستم ایمنی، رشد رگ های خونی و موارد دیگر کمک می کند.

نشان داده شده است که گردو برای سلامت قلب مفید است و ممکن است چندین عامل خطر بیماری قلبی را کاهش دهد، از جمله فشار خون بالا، کلسترول LDL و سطح تری گلیسیرید.

علاوه بر این، تحقیقات انسان و حیوان نشان می دهد که خوردن 1 تا 2 اونس گردو در روز ممکن است عملکرد مغز را بهبود بخشد و عوامل خطرزا برای زوال عقل، مانند بیماری قلبی و دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

اگرچه این یافته ها امیدوارکننده هستند، اما مطالعات بیشتری مورد نیاز است.